Franchise partnert keresünk!

Az 1997-ben Svédországban alapított Card Group International piacvezető – üdvözlőkártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó – franchise vállalat, amely a világ 45 országában már sikeresen működik franchise rendszerben. Ön lesz a kizárólagos forgalmazója az üdvözlőlapoknak és ajándéktárgyaknak egy adott területen a boltokban, szupermarketekben, könyvesboltokban, stb. A vállalkozást az otthonából vezetheti, csak egy furgonra, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre lesz szüksége. Ön a Card Group nemzetközi franchise hálózat tagja lesz. Munkájához támogatást és tréningeket kap, illetve lehetővé tesszük bejutását az áruházláncokhoz.

Önnek rendszeresen kell látogatni az üzleteket és feltölteni árukészlettel az állványokat, polcokat. A termékek önmagukat adják el a hét minden napján az attraktív állványokról. Nem direkt értékesítésről van szó, hanem a termékek bizományos kihelyezésre kerülnek. Az üzlet csak az eladott termékekért fizet, ami azt jelenti, hogy nincs kockázata.

Önnek az induláshoz kis méretű tőkére lesz szüksége. Az új üzletekbe az árukihelyezést a Card Group fogja finanszírozni. Ez a legjobb finanszírozási módszer ebben a franchise rendszerben.

Megtalálhatóak vagyunk a FranchisePortal.hu rendszerében:

FranchisePortal.hu – CardGroup Greetings Hungary